Луис Суарес се разписа два пъти през второто полувреме и

...
Луис Суарес се разписа два пъти през второто полувреме и
Коментари Харесай

Атлетико навакса два гола пасив, но не успя да пречупи Реал Сосиедад

Луис Суарес се разписа два пъти през второто полувреме и Атлетико Мадрид стигна до тъждество 2:2 против Реал Сосиедад на личния си стадион, само че даже и с двата пропилени гола преднина баските оглавиха класирането в испанското състезание. Те са с 21 точки и с една пред тимовете на Реал Мадрид и Севиля, а Атлетико е с 18.

Реал Сосиедад поведе в резултата в седмата минута на мача, когато Александър Сьорлот получи подаване от Александър Исак на границата на наказателното поле и изпрати топката във вратата на Атлетико за 1:0. Домакините пък дадоха отговор пет минути преди края на частта, когато Фелипе засече центриране с глава, само че изпрати топката настрана от лявата греда.

Баските вкараха за повторно три минути след началото на второто полувреме посредством Исак, който бе прецизен от пряксвободен удар, само че Суарес бързо изравни. В 61-та минута той получи подаване от португалския национал Жоао Феликс и се разписа с глава в долния десен ъгъл.

Суарес вкара втория си гол в 77-та минута, когато Атлетико получи дузпа. Уругваецът стреля още веднъж в долния десен ъгъл и не остави късмет на Алекс Ремиро за крайното 2:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР