Луис Алфредо Гаравито, печално известен като Звяра или Чудовището от

...
Луис Алфредо Гаравито, печално известен като Звяра или Чудовището от
Коментари Харесай

„Най-смъртоносният“ сериен убиец в света „La Bestia“ може да излезе на свобода

Луис Алфредо Гаравито, печално прочут като " Звяра " или " Чудовището от Генуа ", е покрай опцията за предварително освобождение, макар че е признал за изнасилването, измъчването и убийството на над 190 деца и младежи в Колумбия, Венецуела и Еквадор.

В Колумбия законът разрешава консолидиране на присъдите, което води до оптимален период на отнемане от независимост от 40 години, макар че първичната му присъда е 1853 години и девет дни.

Според колумбийското законодателство Гаравито може да излезе на независимост след изтърпяване на три пети от присъдата , което е обвързано с изпитателен период, изискващ положително държание, съобщаване за промени в местоживеенето, възпиране от закононарушения и присъединяване в правосъдни съвещания. При освобождението му обаче ще има ограничавания, в това число загуба на правото да гласоподава, неспособност за наемане на работа в държавни или просветителни институции и ограничавания за пътешестване без позволение. Няма да има условие за наблюдаване или надзор на глезена.

Luis Alfredo Garavito nuevo director del
— LIBERTADOR ®
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР