Лудогорец започна с очакван и убедителен успех участието си в

...
Лудогорец започна с очакван и убедителен успех участието си в
Коментари Харесай

С лекота "Лудогорец" се развихри за най-голямата си победа в евротурнирите

Лудогорец " стартира с предстоящ и безапелационен триумф присъединяване си в квалификациите на Шампионската лига. Българският отличник се наложи със 7:0 против " Крусейдърс " в Разград.

Воденият от Пауло Аутуори тим сподели превъзходството си против отбора от Северна Ирландия и записа най-голямата си победа в евротурнирите.

Якуб Шверчок влезе като запаса в средата на втората част и за седем минути вкара три пъти. Два гола означи Марселиньо, един път се разписа Клаудиу Кешеру, а Били Бърнс си вкара автогол.

Преди мача " Лудогорец " откри новоизградената естрада за гостуващите последователи на своя стадион.

Макар да не действаха оптимално концентрирано, първенците имаха огромно предимство, разиграваха по-добре и бяха доста по-бързи от противника си. Гостите мъчно успяваха да основават офанзиви и не затрудняваха противника си.

 С лекост
© LAP.bg

След няколко несполучливи офанзиви " Лудогорец " поведе в 25-ата минута с гола на Марселиньо. Отборът направи офанзива с няколко подавания от дясно и полузащитникът получи към точката за осъществяване на дузпа. Той овладя и с стреля в долния ляв ъгъл.

Последва пропуск на Върджил Мисиджан от добра позиция. Пет минути преди почивката " Лудогорец " удвои. Клаудиу Кешеру подаде от ляво, а пред вратата Били Бърнс си вкара автогол.

Третият гол за " Лудогорец " усили преднината си в 53-ата минута. Тогава Натанаел центрира в наказателното поле и Кешеру с глава засече във вратата.

Марселиньо означи за повторно в 66-ата минута и с хубавия си гол направи резултата 4:0. Той направи двойно подаване с Лукас Саша, от който получи технично с пата, и от надалеч стреля тъкмо.

Малко по-късно пристигна времето на Якуб Шверчок да означи. Полският нападател вкара три пъти за седем минути. Най-напред в 73-ата Марселиньо центрира от ляво, Шверчок овладя на гърди и с воле преодоля вратаря на противника.

След това той два пъти се възползва от неточности на отбраната на " Крусейдърс " и вкара. В последната минута Миниджан изпусна да усили преднината на тима си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР