Лудогорец заминава за Северна Ирландия в понеделник (16 юли) сутринта

...
Лудогорец заминава за Северна Ирландия в понеделник (16 юли) сутринта
Коментари Харесай

Лудогорец с важно съобщение преди реванша с Крусейдърс

Лудогорец отпътува за Северна Ирландия в понеделник (16 юли) сутринта с под наем полет от Варна до Белфаст, оповестяват " орлите " на уеб страницата си. Футболисти и треньори ще бъдат на летището в морската столица към 8:30 часа.

Пресконференцията на Пауло Аутуори на стадион " Сийвю " същия ден ще стартира в 18:00 часа локално време, а формалната подготовка - в 18:30.

Мачът-реванш от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига във вторник е с начален час 20:00 часа локално време (22:00 часа българско).

 Якуб Шверчок ще бъде титуляр в реванша против Крусейдърс
Якуб Шверчок ще бъде титуляр в реванша против Крусейдърс

Пауло Аутуори излиза с нов тим за ответния конфликт в Северна Ирландия

" ПФК Лудогорец оповестява на почитателите, които са декларирали билети за реванша на стадион " Сийвю ", че ще могат да ги получат два часа преди първия съдийски сигнал на каса до входове Т3 и Т4 на естрада Fona cab stand.

Представител на клуба ще бъде разполагаем на последователите при приемането на входните талони. Феновете, които към момента нямат билети за дуела с Крусайдерс, ще могат да си закупят такива от касата до естрада Fona cab stand след 18:00 часа във вторник. Запалянковците на седемкратния първенец разполагат с 590 билета за срещата, огромна част от които са продадени и резервирани.

Групата на Лудогорец се прибира в България незабавно след мача. Самолетът от Белфаст се чака да кацне на летището във Варна към 6:00 часа на 18 юли ", приключват от Разград.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР