Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача

...
Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача
Коментари Харесай

Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - ХИК

Лудогорец уведомява всички почитатели, които ще гледат онлайн мача от група С на Лига Европа против финландския първенец ХИК в четвъртък (13 октомври) от 22:00 ч., че същия ден стадион " Хювефарма Арена " отваря порти в 20:00 ч. Клубът приканва почитателите да дойдат на стадиона по-рано, с цел да се облекчи пропускателния режим и да се избегне скупчване по входовете.

Лудогорец оповестява, че на " Хювефарма Арена " няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. 
 Естонец ще управлява Лудогорец - ХИК Хелзинки Естонец ще управлява Лудогорец - ХИК Хелзинки
ПФК Лудогорец припомня, че всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.

Днес и на следващия ден се продават билети на клубната база, на касата на улица " Васил Левски ", както и онлайн. В деня на мача ще работи и почитател караваната наоколо до " Хювефарма Арена ", откъдето последователите могат да си закупят голям брой продукти и специфичен колекционерски шал, направен във връзка тазгодишното присъединяване на отбора в група С на Лига Европа.
 Шеф на ХИК: Лудогорец е добре ръководен клуб, не можем да се мерим с тях Шеф на ХИК: Лудогорец е добре ръководен клуб, не можем да се мерим с тях
ПФК Лудогорец припомня, че присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от основната страница на формалния уебсайт на клуба.

ОДМВР - Разград оповестява, че по отношение на мача против ХИК на 13 октомври от 19:30 часа няма да бъдат допускани коли по улиците „ Васил Левски “ от кръстовището с бул. “Княз Борис “ до ул. “Гаврил Кръстевич “, “Ветеринарна ”, “Мраморно море ” и Северен бул..

Феновете от други обитаеми места, закупили билети за мача, могат да употребяват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „ Централ ” и на Товарна пиаца по улица „ Странджа ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР