Лудогорец следи изкъсо изявите на нападателя на Университатя Крайова Андрей

...
Лудогорец следи изкъсо изявите на нападателя на Университатя Крайова Андрей
Коментари Харесай

Лудогорец прати скаути за нападател

Лудогорец следи изкъсо изявите на нападателя на Университатя Крайова Андрей Иван.

Скаути на разградчани на няколко пъти онлайн са гледали играта на 26-годишния централен нападател, оповестява „ Тема Спорт “.

Той прави мощна акция, като досега има 26 турнирни мача, в които е отбелязал 10 гола.

Той може да усъвършенства достижението си от миналата акция с екипа на Университатя. През сезон 2021/22 таранът вкарва 14 попадения в 34 срещи в шампионата.

Адрей Иван е роден на 4 януари 1997 година, висок е 189 сантиметра и тежи 81 кг. В татковина си е играл единствено в Университатя. Той обаче има и два престоя в чужбина.

През сезон 2017/18 минава в съветския Краснодар. В този отбор обаче Иван не съумява да се утвърди. На терена е единствено в 7 мача в локалния хайлайф. Във всичките е употребен като запаса и престоява на терена едвам 25 минути. Той по този начин и не се разписва.

През 2018/19 е пратен чартърен в австрийския Рапид Виена. Там играе доста по-често. Записва 24 дуела в локалната Бундеслига, като в 15 е в стартовата единайсеторка. Успеваемостта му обаче е доста дребна – вкарва 1 гол. След това се връща в Краснодар, където е пратен в дубъла. Затова и е заставен да се завърне в Университатя през 2019/20.

По време на зимната пауза техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци съобщи, че следи румънския пазар. Той обаче уточни, че цените на положителните играчи в родината му са много надути. Затова и е дребен шансът да притегли някой оттатък Дунав при разградчани. Ситуацията обаче може да се промени през лятото.

В момента за върха на офанзивата треньорът Ивайло Петев разполага с бразилеца Игор Тиаго и аржентинеца Матиас Тисера, като вторият лекува контузия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР