Лудогорец ще преследва първото място в група С на Лига

...
Лудогорец ще преследва първото място в група С на Лига
Коментари Харесай

Шимунджа: Ако имаме шанс за първото място, ще го грабнем с две ръце

Лудогорец ще преследва първото място в група С на Лига Европа.

Ако „ орлите “ бият водача Бетис в Разград, то точно те ще се качат на върха, а че първенците желаят трите точки против носителя на Купата на краля, увери и треньорът Анте Шимунджа.

„ Ние сме упорит тим. Знаем против кого ще се надигнем. Ако имаме късмет за първото място, ще го грабнем с две ръце. От първия мач сме споделили, че против който и където да играем имаме цел да победим. Това ни е задачата за мача с Бетис “, съобщи треньорът. „ Вкъщи постоянно сме на наш терен. Фенове, всичко е наше, прелестно е да се играе. Винаги е допустимо да създадем напредък във всеки съставен елемент от играта. Трябва да повторим хубавите неща, които направихме и би трябвало да се подобрим в нещата, в които не сме толкоз положителни. Ние въпреки всичко играем против класни противници и би трябвало да се приспособяваме към техния метод на игра. Специално в отбрана би трябвало да сме фокусирани, съсредоточени и спокойни. Трябва да сме покрай съперника “, продължи Шимунджа. „ Трябва да сме нападателни в офанзива и в междинната част от терена. Това е футбол, който не може да се прави в 90 минути от мача. Винаги разгадавам на най-хубавите, които са сега. Няма да бъде по-различно за мача с Бетис. Ще се опитаме да създадем най-хубавия тим, който ще бъде доста нападателен и атакуващ футбол “, добави той.

„ Когато сме в добър цикъл с победи постоянно има самочувствие и това е обикновено за всеки един футболист. Ние не сме удовлетворени от всеки мач, тъй като виждаме и неприятните неща и опитваме да ги подобрим. Това не се случва единствено в Лудогорец, а във всеки футболен клуб в света. Опитваме се да повтаряме хубавите неща и да подобряваме нещата, в които не сме положителни. Виждам израстване освен в играчите, а в цялата група на Лудогорец “, сподели той.

„ Ясно е, че Доминик Янков няма по какъв начин да играе. Кирил Десподов стартира с бягане и ще забележим реакцията след тези тренировки. Другите са на линия да играят “, приключи Шимунджа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР