Лудогорец ще има много тежка задача, защото трябва да бие

...
Лудогорец ще има много тежка задача, защото трябва да бие
Коментари Харесай

Лудогорец с много тежка задача, трябва да бие с разлика, за да отстрани Балкани

Лудогорец ще има доста тежка задача, тъй като би трябвало да бие с разлика косовския първенец Балкани, с цел да продължи напред в предварителните кръгове на Шампионската лига. Българският отличник приема Балкани в 21:00ч. на стадиона в Разград
Прочетете още
Разградчани изгубиха първия мач в Косово с 0:2 и в този момент би трябвало да победят с три чисти гола, с цел да продължат напред. Ако Лудогорец продължи с два гола разлика ще стигне до продължения. Единствената хубава вест за отбора е, че отпадна головете на непознат терен. 

Лудогорец не е бил в такава обстановка няколко пъти, само че в никакъв случай не е губил първата среща с два чисти гола на толкоз ранна фаза. Тимът има и едно доста срамно отпадане през сезон 2015-2016 от молдовския Милсами. 

Ако не успее да се оправи с Балкан това ще е може би даже по-голяма издънка на Лудогорец от мача с Милсами.

Ако Лудогорец въпреки всичко успее да отстрани Балкани ще играе във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига и ще резервира живи възможностите си за влизане в групите на шампионата.

При отпадане Лудогорец пада чак в Лигата на конференциите, където обаче пътят към групите ще е много по-лесен, тъй като отборът ще е постоянно подложен. 

Откакто стартира превъзходството си в България Лудогорец два пъти влезе в групите на Шампионската лига, а през останалите сезони беше в групите на Лига Европа. Само два пъти Лудогорец не съумя да стигне до групи в евротурнирите. 

Лудогорец стартира извънредно и в родното състезание, откакто загуби от новака Крумовград с 1:3 като посетител. Балкани не е играл различен мач, тъй като шампионата в Косово още не е стартирало. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР