Лудогорец приема Малмьо в мач-реванш от плейофа за влизане в

...
Лудогорец приема Малмьо в мач-реванш от плейофа за влизане в
Коментари Харесай

Лудогорец призова: Нека заедно чуем химна на Шампионска лига

Лудогорец приема Малмьо в мач-реванш от плейофа за влизане в групите на Шампионска лига. Двубоят е на следващия ден от 22:00 часа на " Хювефарма Арена " в Разград.

Ето какво написаха първенците в формалния си уебсайт:

" Шампионската лига е в Разград! Утре в 22,00 ч. Лудогорец излиза против Малмьо в решаващия мач за влизане в групите на най-силния клубен шампионат пред своите почитатели на " Хювефарма Арена ". Нека се съберем на стадиона и дружно да чуем химна на Шампионската лига няколко минути преди първия съдийски сигнал. Да подкрепим любимците ни в този исторически за Разград и района дуел.

Всеки почитател, който е на стадиона в 21,15 ч., ще взе участие в лотария с доста награди - велосипед Лудогорец, смарт часовници, смарт фитнес гривни и слушалки от VIVACOM, фенски фланелки с лицата на клубните митове, както и други почитател продукти. Имената на спечелилите ще бъдат оповестени сред 21,20 ч. и 21,30 ч. на " Хювефарма Арена ", а премиите ще бъдат раздавани незабавно след мача на билетната каса на улица " Васил Левски " против показване на печеливш билет.

Специално за всички на " Хювефарма Арена " ще има специфична изненада 10 минути преди началото на мача. Бъдете на стадиона!
Клубът оповестява, че все още са останали лимитирани количества билети, които могат да бъдат закупени от касата на улица " Васил Левски ", както и на клубната база. Билети се продават и онлайн на https://tickets.ludogorets.com/. Клубът приканва почитателите, които към момента нямат входни талони и ще дойдат за мача от други градове, да си купят такива онлайн.

Важно!!! Задължително носете персонални карти или паспорти!

На мача всеки почитател би трябвало да носи със себе си попълнена декларация за информираност по отношение на COVID-19, както и за аставник, в случай че ще участва с лице под 18 години. Тези заявления са раздадени на всеки персонално при покупката на билет.

ПФК Лудогорец умолява почитателите да съблюдават прецизно местата си и да поддържат физическа отдалеченост освен на трибуните, само че и при влизане на стадиона. Носенето на маска, която покрива носа и устата по време на целия мач, е наложително.

Моля, спазвайте прецизно разпорежданията на стюардите!!!

Клубът припомня също по този начин, че на стадиона няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. Всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.

За мача с Малмьо стадион „ Хювефарма Арена “ отваря порти в 20,00 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР