Лудогорец приема Левски от 18:00 часа в Разград. Домакините са

...
Лудогорец приема Левски от 18:00 часа в Разград. Домакините са
Коментари Харесай

Лудогорец чака Левски, а след това и златните медали

Лудогорец приема Левски от 18:00 часа в Разград. Домакините са в приповдигнато въодушевление, защото след 90-те минути против " сините " ще получат за седми следващ път купата и ще вземат златните си медали.

Столичани се провалиха с гръм и тропот във финала за Купата на България против Славия - изгубиха след осъществяване на дузпи. Те би трябвало да финишират трети, с цел да добият право на присъединяване в бараж за Лига Европа.

Треньорът на Лудогорец - Димитър Димитров няма безусловно никакви проблеми по окомплектоването на състава - липсват единствено трайно контузените Владислав Стоянов и Анисе. В отбора няма и осъдени играчи. Така Херо ще може да пусне оптимална единайсеторка против някогашния си отбор. Много значимо е в какво въодушевление ще са футболистите, които си осигуриха златните медали още преди 2 кръга.

Треньорът на гостите Делио Роси би трябвало да се оправя и с отсъствието на значими единици в състава. Заради наказване срещата пропущат централният бранител Холмар Ейолфсон, както и халфовете Жорди Гомес и Хали Тиам. Вчера се контузи и Милош Цветкович. Така " сините " ще са на " Лудогорец Арена " без четирима твърди титуляри. Отделно от това още няколко състезатели се оплакват от контузии, измежду които е Нашименто. Поради тази причина столичани потеглиха с група от 20 души за Разград.

 Делио Роси дефинира групата на Левски за мача с Лудогорец
Делио Роси дефинира групата на Левски за мача с Лудогорец

Отново без Ривалдиньо в състава

Очаква се в защита паралелно до Яблонски да бъде Аймен Белаид. В халфовата линия въпросителните са доста, като има алтернатива да започват Панайотов и Рошу. Очаква се по крилата да стартират Обертан и Паулинъо, а на върха на офанзивата да е Буш. Последният бе неоснователен във финала за купата против Славия и може да остане на пейката за сметка на Костов или Ривалдиньо. Освен че е належащо да търсят добър резултат против Лудогорец, част от " сините " ще би трябвало да се пазят и от картони, тъй като при приемането на предизвестие ще пропуснат мача с ЦСКА във вторник. В тази рубрика са Роман Прохазка, Давид Яблонски, Васил Панайотов и Станислав Костов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР