Лудогорец представи трите си нови попълнения през лятната пауза при

...
Лудогорец представи трите си нови попълнения през лятната пауза при
Коментари Харесай

"Лудогорец" представи първите си три нови попълнения за лятото

Лудогорец " показа трите си нови попълнения през лятната пауза при събирането на тима за началото на подготовката. Футболистите Драгош Григоре и Димо Бакалов, както и треньорът по физическа подготовка Иван Диас са тримата нови в Разград към този момент.

Седемкратният първенец се събра в София, където ще премине медицински прегледи, а след два дни ще замине на лагер в Смолян.

Кондиционният треньор Иван Диас, който идва от " Атлетико " (Мадрид), разгласи, че опцията да работи в чужбина е движеща мощ да подпише с българския първенец. Той е вторият чужденец в треньорския щаб на Димитър Димитров. По-рано през годината в отбора дойде и шотландецът от " Селтик " - Йън Коул.

" Имах предпочитание да сменя ситуацията, а в " Лудогорец " имам опция да работя в един тим, който е международен и да натрупвам опит в чужбина. Желанието ми е " Лудогорец " да играе в Шампионската лига и тъкмо високите цели на клуба ме привлякоха ", сподели испанецът.

 Испанският експерт по физическа подготовка Иван Диас дойде в Разград след 12 години работа в
© LAP.bg

Испанският експерт по физическа подготовка Иван Диас дойде в Разград след 12 години работа в " Атлетико " (Мадрид)

Диас има 12-годишен опит в първия тим на " Атлетико ", където беше част от щаба на Диего Симеоне.

" Атлетико " (Мадрид) е потвърдил, че е друг тим. С доста по-малки запаси съумява да реализира доста положителни резултати и да бъде в елита на Испания. Имам знания и за българския футбол, главно от българите, които са играли в чужбина. В последните два месеца също контактувах с български футболисти ", сподели Диас.

Централният бранител Драгош Григоре е третият румънец, който ще играе за първенците. Футболистът, който за последно игра в катарския " Ал Сайлия ", идва като свободен сътрудник.

" Знам, че задачите в " Лудогорец " постоянно са високи, и тъкмо това ми харесва. Приоритет на клуба е да влезе в Шампионската лига и аз съм тук тъкмо за това. Козмин Моци ми е повече от другар, той ми оказа помощ и за мен е преимущество, че той е тук. Вярвам, че с помощта на него ще се приспособявам доста бързо ", сподели румънският централен бранител.


© LAP.bg

Григоре изясни, че е знаел за интерес от страна на " Лудогорец " и в предишното.

" Важното е, че в този момент съм тук. Не е значимо за какво в предишното сме се разминали, подобен е бил моят път. Сега съм благополучен, че ще играя за " Лудогорец ", добави Григоре.

След четиригодишно спиране в тима се завръща и нападателят Димо Бакалов. Той беше част от отбора от Разград при влизането в елита, като даже вкара първия гол за " Лудогорец ", само че за три сезона изигра единствено 36 мача.

" Сега съм по-зрял и мисля, че има с какво да оказа помощ на " Лудогорец ". Знам, че конкуренцията е още по-голяма отпреди, само че съм подготвен да се боря и в случай че треньорите преценяват, ще играя ", сподели някогашният състезател на " Локомотив " (Пловдив).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР