Лудогорец победи Витоша (Бистрица) с 2:0 в среща от третия

...
Лудогорец победи Витоша (Бистрица) с 2:0 в среща от третия
Коментари Харесай

Лудогорец се измъчи с Витоша Бистрица

Лудогорец победи Витоша (Бистрица) с 2:0 в среща от третия кръг на родното състезание. Първият гол падна едвам в 79-ата минута и беше дело на Якуб Швиерчок след удар от близко, а 10 по-късно още веднъж той стреля след контраофанзива, а топката се удари в крайници на Лукоки за 2:0 в 90-ата.

Разградчани са на върха с три победи в три мача и са единственият отбор у нас без изгубена точка от началото на сезона, до момента в който Витоша е на противоположния полюс - без точка в три дуела.

Първото полувреме стартира с офанзива на гостите от Витоша, като Амзин можеше да вкара с глава в 9-ата минута, само че не засече добре центрирането на Мартин Станкев. Последва напън на Лудогорец и няколко далечни удара към Николай Георгиев, като гостите залагаха на постоянна отбрана и не позволяваха на домакините да влизат в наказателното им поле. Стражът на столичани трябваше да се намесва уверено в 39-ата и 40-ата минута след удари на Дан Битон от към 25 метра. Отново израелецът опита шанса си в последната минута на първата част, само че топката мина на сантиметри от лявата греда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР