Лудогорец отстъпи на Бетис с 0:1 у дома в предпоследния

...
Лудогорец отстъпи на Бетис с 0:1 у дома в предпоследния
Коментари Харесай

Лудогорец отстъпи на Бетис с 0:1

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Лудогорец отстъпи на Бетис с 0:1 вкъщи в предпоследния си мач от група С на шампионата Лига Европа. Пред цялостните трибуни на стадион " Хювефарма Арена " в Разград българският първенец изигра мощен дуел, сходно на представянето си в Севиля, само че още веднъж си потегли с празни ръце от срещата с отбора на Мануел Пелегрини.

Първата част бе напълно за домакините, които имаха няколко положителни обстановки да открият резултата, само че не съумяха да преодолеят Клаудио Браво. От своя страна, гостите играха прибрано и търсеха благоприятни условия за контраофанзива, които обаче рядко им се отдаваха. Десетина минути след началото на второто полувреме обаче Бетис дочака своя момент и поведе след точната намеса на Набил Фекир, който се разписа след асистенция на Луис Енрике. Това бе първи и оказал се единствен прецизен удар за испанците по посока вратата на Серджио Падт. Голът като че ли смути разградчани, които не бяха задоволително остри и дейни в търсене на изравнителното попадение и в последна сметка отстъпиха.

Така Лудогорец инкасира втората си загуба в групата и втора от Бетис след провалянето с 2:3 в Испания. Загубата е осма за " орлите " против тимове от Испания, като българският отбор остава с отрицателен баланс против сформира от тази страна. С триумфа Пелегрини и компания си подсигуряваха първото място с актив от 13 точки, кръг преди края на груповата фаза. Играчите на Анте Шимунджа остават втори със седем пункта. Последният мач на Лудогорец в групата е на 3 ноември против Рома на " Олимпико " в Рим.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР