Лудогорец официално обяви привличането на швейцарския нападател Квадво Дуа. Футболистът

...
Лудогорец официално обяви привличането на швейцарския нападател Квадво Дуа. Футболистът
Коментари Харесай

Официално: Лудогорец осъществи рекорден трансфер за България

Лудогорец публично разгласи привличането на швейцарския нападател Квадво Дуа. Футболистът идва в Разград от втородивизионния немски Нюрнберг. " Орлите " не разкриват каква сума са платили за Дуа, само че съгласно разнообразни източници договорката може да стигне 5 милиона евро с разнообразни бонуси, което би било връх за България.
 Лудогрец дава 10 милиона лв. за нападател?
Лудогрец дава 10 милиона лв. за нападател?

Ще чупят върхове

Ето какво пишат от Лудогорец за новото си попълнение:

Лудогорец осъществя нов мощен трансфер. Дванадесеткратните първенци привлякоха швейцарския нападател Квадво Дуа от немския Нюрнберг. В понеделник двата клуба завършиха сполучливо договарянията по договорката, като Дуа дойде в България. Роденият в Лондон нападател мина сполучливо медицинските проучвания и фитнес тестванията, след което дойде в Разград. Квадво Дуа ще бъде показан пред почитателите на " Хювефарма Арена " директно преди началото на днешния мач реванш от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига против ФК Балкани, а от четвъртък се включва в тренировките на отбора.

" Много съм благополучен, че съм в Лудогорец ", бе първият коментар на швейцареца. " Трансферът ми в този клуб е огромна крачка напред в кариерата ми. Надявам се да оправдая доверието на треньора и хората, които ме привлякоха. Знам доста за Лудогорец. Следих присъединяване на отбора в Шампионската лига ", добави Дуа.

Роденият на 24 февруари 1997 година футболист има сериозна визитка. През последния сезон е изиграл 33 мача за Нюрнберг, като е отбелязал 11 гола. Преди да премине в немския отбор Дуа два сезона носи екипа на швейцарския Санкт Гален, за който има 65 мача и 24 гола. Играл е още за Вил, Сервет, Винтертур, Ксамакс и Йънг Бойс, на който е младеж. Има и мачове за три обединения на швейцарския народен тим.
 Десподов: Духът в съблекалнята? Само и само за победа
Десподов: Духът в съблекалнята? Само и само за победа

" Имаме качествата да вкараме повече 3 гола. Трябва да го покажем "

Квадво Дуа е третият нов футболист в Лудогорец от началото на сезона след прехвърлянията на германеца Марсел Хайстер и испанеца Сон. Той е също по този начин третият състезател в новата история на " орлите ", който е притеглен от Бундеслигата след сполучливите прехвърляния на Каули Оливейра и Бернард Текпетей, пристигнали надлежно Падерборн и Шалке 04.

ВИЗИТКА

Това е Квадво Дуа

Роден на 24 февруари 1997 година в Лондон, Англия

Ръст: 185 см.

Юноша на Йънг Бойс

КАРИЕРА

2016-19 Йънг Бойс 6/1

2017 Ксамакс (под наем) 11/1

2017-18 Винтертур (под наем) 25/5

2018-19 Сервет (под наем) 11/2

2019-20 Вил 33/12

2020-22 Санкт Гален 65/24

2022-23 Нюрнберг 33/11

За Швейцария до 18 година 4/0

За Швейцария до 19 година 4/3
 Лудогорец предложи 500 000 евро за звезда на Левски!
Лудогорец предложи 500 000 евро за звезда на Левски!

От клуба биха се съгласили на трансфер, в случай че офертата бъде солидно завишена

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР