Лудогорец завърши 0:0 с АЕК Ларнака и българският шампион е

...
Лудогорец завърши 0:0 с АЕК Ларнака и българският шампион е
Коментари Харесай

Лудогорец отпадна безславно от Лига Европа

Лудогорец приключи 0:0 с АЕК Ларнака и българският първенец е навън от Лига Европа. В другия мач от група А Байер Леверкузен победи Цюрих с 1:0 и двата отбора се класираха напред с по 9 точки.
Лудогорец и АЕК с по 2 точки нямата никакви шансове и единствено ще доиграват до края на битката в групата.
Двата тима направиха равносилен дуел, като имаха своите положителни благоприятни условия, само че не съумяха да се възползват от тях. Към края на първата част Моци нацели напречната греда. През целия дуел обаче Лудогорец по този начин и не съумя да откри своята игра, и изпитваше огромни усложнения.
Повече детайлности за срещата четете в Sportlive.bg.
ПРЕДИ МАЧА
Двубоят е от изключителна значимост. Само с победа довечера единият от двата отбора може да запази въпреки и дребни шансове да продължи в шампионата и през пролетта. За задачата обаче би трябвало да бие и отсега нататък.
Треньорът на " орлите " Антони Здравков няма кадрови проблеми и ще пусне всичко най-хубаво, с което разполага, макар че в неделя му следва нелек тест в Първа лига - домакинство на Берое. Марселиньо обаче ще би трябвало да внимава с дейностите си, тъй като виси с жълти картони. При приемането на подобен той ще пропусне гостуването на Леверкузен в края на месеца.
АЕК излиза на " Лудогорец Арена " за първа победа като посетител в групова фаза в евротурнирите в историята си. Треньорът на отбора Андони Ираола обаче е обезверен към избора си на стартов състав. Той се двоуми дали да заложи на единайсеторката си от конфликта с АЕЛ (0:1) през уикенда, която е и оптималната му, или да прибегне до ротации.
Всички резултати от дуелите в Лига Европа - следете тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР