Лудогорец излиза тази вечер за четвъртата си битка в Лига

...
Лудогорец излиза тази вечер за четвъртата си битка в Лига
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лудогорец - АЕК Ларнака

Лудогорец излиза довечера за четвъртата си борба в Лига Европа. Разградчани одобряват тима на АЕК Ларнака от 22:00 часа. Срещата може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Двубоят е от изключителна значимост. Само с победа довечера единият от двата отбора може да запази въпреки и дребни шансове да продължи в шампионата и през пролетта. За задачата обаче би трябвало да бие и отсега нататък.
Треньорът на " орлите " Антони Здравков няма кадрови проблеми и ще пусне всичко най-хубаво, с което разполага, макар че в неделя му следва нелек тест в Първа лига - домакинство на Берое. Марселиньо обаче ще би трябвало да внимава с дейностите си, тъй като виси с жълти картони. При приемането на подобен той ще пропусне гостуването на Леверкузен в края на месеца.
АЕК излиза на " Лудогорец Арена " за първа победа като посетител в групова фаза в евротурнирите в историята си. Треньорът на отбора Андони Ираола обаче е обезверен към избора си на стартов състав. Той се двоуми дали да заложи на единайсеторката си от конфликта с АЕЛ (0:1) през уикенда, която е и оптималната му, или да прибегне до ротации.
Всички резултати от дуелите в Лига Европа - следете тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР