Лудогорец може да направи пореден трансфер с израелски клуб. Според

...
Лудогорец може да направи пореден трансфер с израелски клуб. Според
Коментари Харесай

Предложиха на Лудогорец наш младежки национал, играещ в Израел

Лудогорец може да направи следващ трансфер с израелски клуб. Според локалните медии вид за трансфер в Разград е младежкият национал на България - Йоан Стоянов, по-известен като Йони. Той е на 20 години, играе като десен бранител и вътрешен халф и от началото на сезона за Кфар Саба има 6 гола в 29 мача, което е отлична статистика за отбранителен футболист, написа " Мач Телеграф ".

Йони е роден в България, само че фамилията му се мести в Израел, когато е на 2 години. Той е младеж на Апоел Херцлия, а от 2020 година е част от Кфар Саба, където е неизменим титуляр. Имаше вид Стоянов да заиграе за младежкия народен тим на Обетованата земя, само че в последна сметка избра поканата на Александър Димитров и към този момент записа 4 мача в евроквалфикациите.

Не е загадка, че Лудогорец се нуждае от десен защитник, откакто по всичко проличава, че Сисиньо и Жордан Икоко ще изоставен Разград след края на сезона, когато изтичат техните контракти.

Иначе в Разград към този момент направиха няколко покупко-продажби с израелски клубове единствено през тази зима. На Макаби Хайфа бе продаден Мавис Чибота, а чартърен в Макаби Тел Авив отиде Жозуе Са. От Апоел Тел Авив пък бе притеглен левият халф-бек Дени Групер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР