Лудогорец излиза в своя европейски мач №80 тази вечер при

...
Лудогорец излиза в своя европейски мач №80 тази вечер при
Коментари Харесай

Лудогорец с юбилеен мач, Стоев ниже успехи при тях

Лудогорец излиза в своя европейски мач №80 довечера при визитата си на уелския първенец ТНС. Солидното достижение наподобява с още по-големи мащаби, откакто бе реализирано в рамките единствено на осем години, или другояче казано – приблизително по 10 мача на сезон, написа „ Меридиан мач”.

За съпоставяне двата гранда ЦСКА и Левски имаха потребност от доста повече време да стигнат това достижение до подобен брой срещи. На „ червените” им лиши 22 години, а на „ сините” 24.

Конкретно за Лудогорец юбилейните мачове в Европа не са донесли огромна наслада и не са най-успешните. Единственият, който е обвързван единствено с хубави мемоари е десетият – 3:0 против Динамо Загреб в групите на Лига Европа. Треньор тогава, както и в този момент бе Стойчо Стоев. Пак той бе отпред на отбора при 1:1 при визитата на Дюделанж година по-късно, а този хикс бе изцяло задоволителен за продължение напред в Шампионската лига.

Всички останали кръгли цифри при броя на мачове приключват с равенства или загуби. В четвъртък вечер наподобява ще е третият сполучлив юнилеен мач, откакто съвсем не съществува късмет „ орлите” да бъдат отстранени от ТНС след успеха с 5:0 в Разград седмица по-рано.

№10 – победа над Динамо Загреб 3:0

№20 тъждество с Дюделанж 1:1

№30 загуба с 4:0 от Реал Мадрид в Испания

№40 Лудогорец – ПСЖ 1:3

№50 Лудогорец – Апоел Беер Шева 3:1

№60 Милан – Лудогорец 1:1

№70 Цюрих – Лудогорец 1:0

№80 ТНС – Лудогорец?:?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР