Лудогорец и ЦСКА се насочват към препоследните си мачове в

...
Лудогорец и ЦСКА се насочват към препоследните си мачове в
Коментари Харесай

"Лудогорец" се насочва към последната си надежда, ЦСКА гостува в Норвегия

Лудогорец " и ЦСКА се насочват към препоследните си мачове в груповата фаза на европейските клубни шампионати за този сезон. Шампионите гостуват на " Цървена звезда " в Белград в среща от Лига Европа, а в Лигата на конференциите алените срещат " Бодьо " в Норвегия.

И двата български представителя са последни в своите групи в двете съревнования, като имат по една точка от четири дуела.

За срещата в Белград е от огромно значение, като единствено победа ще резервира възможностите на отбора да се класира трети в групата си и да се бори за продължение в Лигата на конференциите през пролетта. ЦСКА има единствено теоритични шансове, като се нуждае от две победи, а " Зоря " (Луганск) не би трябвало да взима нито точка до края на конкуренцията.

В Белград " Лудогорец " ще е без Алекс Сантана, Сисиньо, Антон Недялков и Жосуе Са, които са контузени. Без картотека за европейските шампионати са Ихиньо Марин и Каули Оливейра, което оставя треньора Станислав Генчев с по-малко варианти.

" Дошли сме за три точки. Ако вземем единствено точка, завършваме присъединяване си в Европа. Знаете, че нашият тим настъпиха много промени. Никога " Лудогорец " не е имал толкоз млад състав. Не е толкоз едва представянето ни ", сподели Генчев преди срещата.

Лидерът на отбора Кирил Десподов е убеден, че " Лудогорец " има шансове в Белград. " Нека оставим по този начин нещата, дано мислят, че са любимци. Важното е ние по какъв начин ще играем. Какво мисли противниковият тим, не би трябвало да ни интересува нас ".

Двубоят на " Лудогорец " е довечера от 19.45 ч. и ще бъде излъчен по bTV Action.


© LAP.BG

В мразовита Норвегия ЦСКА се чака да играе против " Бодьо " при минусови температури. Именно против норвежците алените взеха единствената си дотук в Лигата на конференциите.

" Резултатите са неприятни, само че играта е доста добра. Резултатите не дават отговор на играта до този миг. Предпочитам в последните два мача да не играем толкоз добре, а да спечелим точки ", сподели преди дуела треньорът на алените Стойчо Младенов.

Двубоят е от 22 часа и ще бъде излъчен по " Макс Спорт 3 ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР