Лудогорец и ЦСКА излизат в полуфинален мач-реванш от турнира за

...
Лудогорец и ЦСКА излизат в полуфинален мач-реванш от турнира за
Коментари Харесай

Днес е денят: ЦСКА бие Лудогорец в Разград или нов нулев сезон

Лудогорец и ЦСКА излизат в полуфинален мач-реванш от шампионата за Купата на България, където към този момент ги чака Арда.

Срещата е от 18:30 часа през днешния ден в Разград и ще бъде ръководена от Георги Кабаков. Първият конфликт на " Българска войска " приключи при резултат 1:1 и голът на непознат терен дава леко преимущество на първенците.

В шампионата купата наподобява предрешена и по тази причина ЦСКА ще гони до дупка Купата, която се явява финален късмет да не изпрати следващ нулев сезон.
 Биха ли реферите дузпата на ЦСКА? 20 повече за Лудогорец! 20 пъти са давали против
Биха ли реферите дузпата на ЦСКА? 20 повече за Лудогорец! 20 пъти са давали против " армейците ", единствено 9 против разградчани

От сезон 2011/2012 до през днешния ден

Воденият от Любослав Пенев отбор би трябвало наложително да означи най-малко един гол през днешния ден, с цел да заличи позволения в София. Очаква се Ел Голеадор да направи единствено една смяна по отношение на първата среща. На десния бек ще стартира Турицов, а пред него на крилото ще застане Йомов, който ще размени контузения Синклер.

Централни бранители ще са нидерландците Кох и Матей, а на левия бек ще е Мазику. В офанзива още веднъж зад Кайседо ще работи Тиаго, който вкара гола на " Армията " и за мнозина е най-хубавият футболист на " армейците ".

Владас Дамбраускас има съмнения за отбраната. Антон Недялков към този момент е възобновен от травма и игра против Монтана през уикенда. Очаква се той да е титуляр против някогашния си отбор през днешния ден. Така Сисиньо ще остане запаса или ще смени мястото си на десния бек, където всекидневно играе Икоко. В центъра на ариегарда ще работят Вердон и Са. Капитанът Светослав Дяков пък се завръща в групата.
 Трима
Трима " червени " остават отвън групата за Лудогорец в последния миг

Група от 21 футболисти на ЦСКА в Русе

Оптимизмът в лагера на " алените " е обвързван с обстоятелството, че те постоянно отстраняват " орлите " за Купата. За последно това се случи през 2019 година след 1:0 в Разград на четвъртфиналите. Хладният разсъдък обаче слага Лудогорец с едни гърди напред, поради постоянните изяви след зимата за разлика от софийския гранд.

Вероятни сформира:

Лудогорец: Кахлина, Икоко, Са, Вердон, Недялков, Анисе, Сантана, Ману, Каули, Десподов, Кешерю.

ЦСКА: Бусато, Мазику, Кох, Матей, Турицов, Жеферсон, Юга, Енрике, Тиаго, Йомов, Кайседо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР