Лудогорец гостува в сръбската столица Белград на Цървен звезда в

...
Лудогорец гостува в сръбската столица Белград на Цървен звезда в
Коментари Харесай

Лудогорец преследва задължителни три точки срещу Звезда

Лудогорец гостува в сръбската столица Белград на Цървен звезда в мач от пети кръг на груповата фаза на Лига Европа. Разградчани са последни в групата с едвам точка и ще преследват наложителна победа на „ Мала Маракана “. Тимът от Белград пък е с актив от 7 точки на втората позиция в групата. Най-интересното от срещата може да следите и на Gong.bg .

Единствената си точка до момента, българският първенец завоюва против Мидтиланд, който пък е с 5 пункта и се намира на третата позиция, даваща право на присъединяване в елиминациите на Лигата на конференциите.

Отборът на Лудогорец обаче изпита съществени усложнения с оформянето на състава за гостуването на „ звездашите “, като наставникът на отбора Станислав Генчев се принуди да повика четирима футболисти от дублиращия отбор.

Треньорът на Звезда Деян Станкович също има своите премеждия към състава, защото двама от главните му бранители – Милош Дедженек и Марко Гобелич пропущат дуела,заради санкции. Нападателят Ел Фарду Бен пък е под въпрос, само че в случай че има опция сигурно ще стартира като титуляр.

Вероятни сформира:

Цървена звезда: Борян, Гаич, Драгович, Панков, Родич, Саного, Сърнич, Бен, Канга, Иванич, Катай

Старши треньор: Деян Станкович

Лудогорец: Кахлина, Икоко, Пластун, Вердон, Пинас, Баджи, Гонсалвеш, Десподов, Янков, Чибота, Сотириу

Старши треньор: Станислав Генчев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР