Лудогорец гостува на Цървена звезда в мач от пети кръг

...
Лудогорец гостува на Цървена звезда в мач от пети кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Цървена звезда - Лудогорец, съставът на домакините

Лудогорец гостува на Цървена звезда в мач от пети кръг на груповата фаза на Лига Европа. Разградчани са последни в групата с едвам точка и ще преследват наложителна победа на „ Райко Митич “.Тимът от Белград пък е с актив от 7 точки на втората позиция в групата.



Двубоят започва в 19:45 часа и ще можете да го наблюдавате дружно с Gong.bg .

Единствената си точка до момента българският първенец завоюва против Мидтиланд, който пък е с 5 пункта и се намира на третата позиция, даваща право на присъединяване в елиминациите на Лигата на конференциите.

Отборът на Лудогорец обаче изпита съществени усложнения с оформянето на състава за гостуването на „ звездашите “, като наставникът на отбора Станислав Генчев се принуди да повика четирима футболисти от дублиращия отбор.

Треньорът на Звезда Деян Станкович също има своите премеждия към състава, защото двама от главните му бранители – Милош Дедженек и Марко Гобелич пропущат дуела поради санкции.

СЪСТАВИТЕ:

Цървена звезда: 82. Борян (к), 2. Гаич, 25. Еракович, 15. Драгович, 6. Панков, 55. Сърнич, 18. Петрович, 8. Канга, 10. Катай, 4. Иванич, 9. Павков

Треньор: Деян Станкович

Лудогорец:

Треньор: Станислав Генчев

Съдия: Хосе Мария Санчес, Испания
Стадион: "Райко Митич ", Белград, Сърбия
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР