Лудогорец е новият шампион на България за 12-ти пореден път,

...
Лудогорец е новият шампион на България за 12-ти пореден път,
Коментари Харесай

ЦСКА победи Левски, но Лудогорец е отново шампион след успех във Варна

Лудогорец е новият първенец на България за 12-ти следващ път, откакто победи с 1:0 във Варна отбора на Черно море. В същото време в София ЦСКА победи с 2:0 Левски, само че това не беше задоволително на " алените " да сграбчен купата, тъй като трябваше Лудогорец да не побеждава във Варна, с цел да може ЦСКА да е първенец.
Прочетете още
В София ЦСКА победи Левски след голове на Хайнц и Назон.

В 22-та минута Тобиас Хайнц беше изведен отлично самичък против Андреев, само че не съумя да направи прекрасен удар и удари греда.

В 35-та минута ЦСКА откри след ужасяваща неточност в отбраната на Левски и вратаря Пламен Андреев. Тибо Вион извърши тъч, а никой от бранителите на Левски не помниха Тобиас Хайнц, който с глава осъществя, изпреварвайки излезналия неразчетено Андреев.

В 61-та минута Андреев направи кошмарна неточност, откакто още веднъж излезе напред този път отвън наказателното поле и се опита да почисти топката, само че вместо това я подари на Дюкенс Назон, който напредна и на опразнената врата вкара за 2:0. 

В 79-та минута Иван Турицов и Сонко Сундберг се сблъскаха при обстановка, при която и двамата получиха директни червени картони и ЦСКА и Левски останаха с по 10 индивида.

Лудогорец стана първенец след гол на Матиас Тисера и триумф с 1:0 над Черно море във Варна.

В 50-та минута след центриране на Десподов от корнер, а Шоу отклони с глава към Матиас Тисера, който с глава осъществя за 0:1. 

В 90-та минута Лудогорец остана с човек по-малко, откакто Клод Гонзалвеш беше изпъден за втори жълт картон. 

Така Лудогорец стана първенец за 12-ти следващ път и ще играе в квалификациите в Шампионска лига. ЦСКА и ЦСКА 1948 ще играят в Лигата на конференциите. 

Снимка: Спортал
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР