Лудогорец допусна първо, но тежко поражение на подготовката си в

...
Лудогорец допусна първо, но тежко поражение на подготовката си в
Коментари Харесай

Лудогорец падна с 0:3 от Ференцварош в Австрия

Лудогорец позволи първо, само че тежко проваляне на подготовката си в Австрия. Неизменният първенец на България загуби с 0:3 от първенеца на Унгария Ференцварош.

Бившият състезател на Ботев Пд Маркиньос (54) откри за унгарците и подаде на резервата Хенри Уинго (81 и 90+1) да удвои. Американецът оформи и класическата победа на " маджарите ".

В началото те опитваха да задържат топката за по-дълги интервали, а възпитаниците на Анте Шимунджа трябваше повече да се бранят. Чистите положения в срещата липсваха. В началото Бърнард Текпетей стреля от над 10 м, само че не уцели вратата. В 20-ата минута Токмак Нгуен насочи мощен изстрел по земя по диагонала, само че вратарят Симон Слуга мазета в корнер. Получилият скоро българско поданство ганаец Текпетей (26) бе изведен зад отбраната от Мануел Шоу, само че шутира едва и неопределено. Малко преди паузата Шоу се сдърпа с Франк Боли, само че съотборниците им ги разтърваха и не се стигна до ексцесии.

Адама Траоре проби по дясното крило и подаде към негов съотборник, който центрира в наказателното поле. Там Симон Слуга боксира топката, само че я прати на крайници на Маркиньос (54) и той от 10 м я насочи в мрежата му. После Слуга (62) отрази рисков удар на Матс Кностер.

Шоу пък загуби топката в средата на терена от сънародника си Маркиньос и той откри връхлитащия Хенри Уинго (80), който от междинна отдалеченост се разписа за 0:2. В добавеното време Уинго с мощен шут от 30 м продупчи за трети път " орлите ".

Снощи Лудогорец изигра последната си контрола в Австрия с 9-кратния първенец на Германия Нюрнберг.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР