Лудогорец бе много активен в края на есенния трансферен прозорец,

...
Лудогорец бе много активен в края на есенния трансферен прозорец,
Коментари Харесай

Лудогорец привлича още един бразилец през зимата

Лудогорец бе доста деен в края на есенния трансферен прозорец, когато притегли цели четирима футболисти. В клуба към този момент работят по зимните попълнения. И по всичко наподобява, че ще си обезпечат услугите на още един бразилец - централния бранител Витор Мендес. 

23-годишният защитник бе доста покрай " орлите " при започване на септември. Тогава обаче договорката не бе затворена. Според локалните медии обаче тя ще се реализира през януари. 
 Лудогорец договаря за бразилски бранител Лудогорец договаря за бразилски бранител
Витор Мендес е роден на 13 февруари 1999 година, висок е 186 сантиметра и тежи 75 кг. Той е благосъстоятелност на Атлетико Минейро, само че сега играе като преотстъпен в Жувентуде. Този отбор се намира на последно място в Серия А. 

Мендес има досега 11 турнирни дуела, като във всичките е бил в стартовата единайсеторка. Наред с това е вкарал и един гол – при триумфа с 2:1 като посетител на Авай през месец май. 
27  Лудогорец - Рома
През есента Лудогорец притегли цели трима бразилци - централния бранител Педро Енрике, както и халфовете Педро Нареси и Нонато. Преди тях при разградчани акостираха отбранителният полузащитник Якуб Пьотровски и десният бек Аслак декор Витри. 

В момента разградчани се готвят за гостуването на Локо (София). Мачът против " железничарите " е в събота (1 октомври) от 13:45 часа. Той ще се играе пред празни трибуни поради наказване на столичани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР