Лучано Спалети засипа с похвали за отбора си Наполи след

...
Лучано Спалети засипа с похвали за отбора си Наполи след
Коментари Харесай

Спалети засипа с похвали Наполи след победата срещу Рома

Лучано Спалети засипа с похвали за тима си Наполи след успеха против Рома в срещата от 20-ия кръг на Серия “А ” с 2:1. Благодарение на триумфа, както и на следващото крушение на Милан, неаполитанците към този момент имат 13 точки преднина на върха. Досега нито един тим в италианския хайлайф не е не е водил с подобен актив след единствено 20 изиграни срещи. 

„ Такива мачове се печелят, в случай че тимът покаже задоволително увереност. Днес това го направи всеки един от екипа ни. До последния човек на пейката. Това е фундаментално качество за нашия тим, тъй като при този дълъг сезони с подебен интензитет, в случай че всички не са съсредоточени в работата си и не са въодушевени от нея, тогава просто няма да получите нужните резултати ”, сподели Спалети пред италианската медия DAZN.

Наполи поведе за първи път в мача след единствено 17 минути игра посредством гол-шедьовър на Виктор Осимен. Самият Спалети бе мощно разчувствуван от това, което видя.

„ Има всичко в този гол - техника, темперамент, жонглиране сред двама бранители, след което ракетен удар в мрежата. Осимен употребява физическа мощ, доста е добър във въздуха. Той употребява цялостния си пакет от качества “, добави Спалети
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Наполи към този момент наподобява съвсем сигурен първенец, само че не трябва да се отпуска, тъй като целият втори полусезон занапред следва. В идващия кръг Наполи ще гостува на Специя и въпреки този съперник да е в дъното на класирането, неполитанците би трябвало да внимават доста, тъй като към този момент един път стъпиха на погрешно против скромния отбор на Кремонезе в мача от 1/8-финалите на Купата на Италия.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР