Лозан Панов е ВИП-ът и ако реши, може веднага да

...
Лозан Панов е ВИП-ът и ако реши, може веднага да
Коментари Харесай

Румен Петков попиля Панов и цирка, който спретна с колата на НСО: На големия артист му трябва голяма сцена!

Лозан Панов е ВИП-ът и в случай че реши, може незабавно да подреди колата на НСО да спре. Ако реши, той може да изиска инспекция незабавно. Това съобщи някогашният вътрешен министър Румен Петков, разяснявайки абсурдът, който се развихри след признанието на шефа на Върховен касационен съд, че мерцедесът на НСО, който той употребява, е бил с развити болтове.

„ Трябва да бъде направена доста сериозна инспекция кой е разпоредил да продължи придвижването на автомобила, за какво няколко дни се крие за това. Ръководството на НСО не е било уведомено”, разяснява той пред bTV.

„ Според мен господин Панов очакваше срещата при президента, където ще има доста публицисти, на огромния актьор му би трябвало огромна сцена, и хвърля бомбата там”, сподели още Румен Петков.

Според него Висш съдебен съвет би трябвало да в профил Лозан Панов от заеманата служба, до момента в който трае инспекцията, тъй като който каквото и да ревизира, няма по какъв начин да не си даде сметка, че може да попадне под ударите на съда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР