С дронове и уеб камери ловците доброволци се присъединяват към ново търсене на митичното чудовище от Лох Нес

...
Ловците на мистерии се събраха в шотландско езеро, за да
Коментари Харесай

Ловците на мистерии се събраха в шотландско езеро, за да търсят следи от митичното Лох Нес Чудовище

От JILL LAWLESS Associated Press, 26 август 2023 г., 10:07 ч. Обединено кралство и на до 750 фута (230 метра) едно от най-дълбоките.

The Историята постави началото на трайно световно очарование от намирането на неуловимото чудовище, пораждайки измами и стотици разкази на очевидци. През годините са изказвани множество теории, включително, че създанието може да е било праисторическо морско влечуго, гигантски змиорки, есетра или дори избягал цирков слон.

Мнозина смятат, че наблюденията са измама или могат да се обяснят с плаващи трупи или силни ветрове, но легендата е благодат за туризма в живописния регион на Шотландските планини.

Такъв скептицизъм не възпира доброволци като Крейг Галифри.

„Вярвам, че има нещо в езерото“, каза той, въпреки че е непредубеден за това какво е то. „Наистина мисля, че трябва да има нещо, което подхранва спекулациите.“

Той каза, че какъвто и да е резултатът от търсенето през уикенда, „легендата ще продължи.“

„Мисля, че това е просто въображение, че нещо се намира в най-големия воден басейн в Обединеното кралство... Има още много истории“, каза той. „Има още неща, макар и да не са доказани. Все още има нещо доста специално в езерото.“

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР