Ловеца на бежанци от Ямбол сериозно обмисля да се впусне

...
Ловеца на бежанци от Ямбол сериозно обмисля да се впусне
Коментари Харесай

ПРОЕКТ! Динко прави партия, атакува парламента: Никой политик не е преживял това, което аз!

Ловеца на бежанци от Ямбол съществено обмисля да се впусне в собствен политически план, с цел да претвори възгледите си за развиване на страната и в каузи в Народното събрание. Това показа пред „ България Днес “ самият бат’ Динко, както е прочут измежду голям брой от своите почитатели ямболията.
„ Има задоволително добре готови специалисти към мен. Няма да влизам самичък в морето, без да мога да плавам. Нищо няма да давам обещание, единствено ще се опитам нещата да отидат към по-добро. Чудя се обаче дали няма да ме чака ориста на Слави Трифонов, който завоюва изборите, а на идващите даже не мина 4-процентовата преграда и въобще не влезе в Народното събрание “, показа размишленията си Вълев.
Друго терзание, което гложди Динко, е това дали няма да гласоподават за него единствено приятелите и фамилията му.
„ Много пъти съм си задавал въпроса, в случай че основа моя партия, дали някой ще гласоподава за мен. Като се има поради, че нито един политик не е претърпял това, което аз съм претърпял като бизнес, работа, рискови обстановки. Като сбивания. Тръгнал съм с 500 лева в джоба. Създаването на партия изисква доста запаси “, регистрира Вълев.
Един от хората, които поддържа Динко в концепцията за нахлуване в политиката, е Валери Божинов. Дали каращият стаж в своя обичан „ Левски “ някогашен футболист ще влезе в бъдеща партия на Ловеца на бежанци, към момента не излиза наяве.
„ Моят любимец и кумир е Бойко Борисов. Но през годините съм получавал предложения от други политически партии, а не от ГЕРБ “, показа още Динко.
И до момента в който умува дали да се включи в политическия живот, Вълев разгласява видео в обществените мрежи, на което спипва на пътя в Пловдив подправен бедняк, излиза от колата и му удря шут в задните елементи. С едната ръка Вълев снима действието, а с другата повдига тениската на измамника. Под дрехата лъсва истината – пишман болният мъж е притиснал едната си ръка към тялото благодарение на огромен разтеглив бинт, наподобяващ на пояс. Така залъгва водачите, че няма ръка, и проси пари от тях.
Преди броени дни Динко Вълев претърпя тежко рухване с АТВ по време на съревнование в Троян. Кадри от зрелищното прекатурване разгласява самия Динко. „ Вече съм добре, няма проблеми “, сподели пред вестника Вълев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР