Lotus реши да направи своята най-нова хиперкола не само изцяло

...
Lotus реши да направи своята най-нова хиперкола не само изцяло
Коментари Харесай

Изцяло електрическата хиперкола на Lotus се зарежда само за 9 минути (ГАЛЕРИЯ)

Lotus реши да направи своята най-нова хиперкола освен напълно електрическа, само че и необикновено мощна. Евия (Evija) е първият автомобил на компанията с електрифициран задвижващ механизъм, което се показва в чудовищна мощ от 2000 PS или почти 1973 в конски сили!

За Lotus колата съставлява ново начало. Главният изпълнителен шеф Фил Попхам съобщи, че Evija ще „ възвърне нашата марка в сърцата и мозъците на почитателите на спортните коли “. За всички останали, това е кола, която желае да настъпи други невероятни хиперколи, като модела Roadster на Tesla по всевъзможен вероятен метод. С изключение на достъпността, схваща се…

Това е явно нещото, което получавате, когато плащате 1,7 милиона паунда (или над 2,1 милиона долара) за идващия си супер електрически автомобил.

Както към този момент забелязахте, Evija има класическите линии на Lotus, даже в случай че няма контейнер за гориво. Това е хиперкола, което не значи нищо друго също така, че е топ-спортен автомобил, който ще обръща главите на минаващите около него. С този план, екипът явно е въодушевен от скални формирания („ издълбани от природата през вековете “) за извивките на първичните планове на Евия.

Lotus Evija 1 of 22

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР