Лошото време не спря феновете да посрещнат легендарната банда с

...
Лошото време не спря феновете да посрещнат легендарната банда с
Коментари Харесай

Магията LAIBACH взриви българската сцена за пети път


Лошото време не спря почитателите да посрещнат именитата тайфа с мощни аплодисменти на сцената на Pirotska 5 Event Center

26 ноември ще бъде запомнен с фурора на групата LAIBACH, която за следващ път провокира същински гуляй за сетивата измежду стотиците почитатели на индъстриъл стила у нас. Публиката в Pirotska 5 Event Center напълно се сля с страстта на сцената. LAIBACH подариха невиждано шоу със светлини, музика и изострен текст, с безкомпромисно осъществяване и държание в ивент пространството. 

По традиция авангардния пърформанс стартира още преди излизането на LAIBACH с грандиозна мултимедийна среда. По този метод музикантите потвърдиха за следващ път за какво са една от най-чаканите и завладяващи групи у нас.

Спектакълът бе разграничен на 3 елементи и виртуозно бис осъществяване. Ценителите на неповторимия тон не пропуснаха да споделят най-въздействащите моменти от аудио-визуалното знамение в обществените мрежи, а най-верните почитатели се възползваха от екстравагантния мърч на бандата.

Впечатляващият концерт в България бе част от европейското турне на LAIBACH, а за съвършената организация в сърцето на София се погрижи-Иван Вълков, прочут в музикалния и промоутърски бизнес като един от най-хубавите в сектора.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР