Лошото момче на българското кино Мариан Вълев - Куката и

...
Лошото момче на българското кино Мариан Вълев - Куката и
Коментари Харесай

Старата любов ръжда не хваща: Куката си улови известна гим...

Лошото момче на българското кино Мариан Вълев - Куката и някогашната гимнастична Цветелина Стоянова още веднъж се носят на крилете на любовта. Популярната двойка потвърди максимата, че остарялата обич наслойка не хваща, подарявайки си отмора на родното Черноморие, където екранният мафиот Росен Гацов, както е прочут артистът от хитовата престъпна сага „ Под прикритие “, осъществя най-новия си план – кино лентата „ Чалга ".

Според осведомени двамата са възобновили връзките си публично преди няколко месеца, съгласно други обаче аферата им в никакъв случай не е приключвала.



Имало е моменти, когато са били разграничени за по-дълъг интервал от време, само че не са прекратявали изцяло връзката между тях. В предишното много по-възрастният артист я спечелил с отношението си и кавалерските си жестове. На морето той съумява да съчетава потребното с приятното, макар че по-голямата част от времето си прекарва на снимачния терен. В свободното време съумява да се наслаждения на морската атмосфера с обичаната си, отскачайки до плажа или околните барчета. Красавицата е изцяло наясно с значимостта на плана, по тази причина и не желае да лишава цялата му сила. И въпреки двамата да пазят цялостно безмълвие за детайлите, то част от актьорския състав по този начин и не се сдържа...

Голямата изненада за феновете ще бъде поп певицата Христина Христова – Тита. Това ясно загатна самата тя, пускайки фото от фотосите. „ Един час сън, само че скоро ще ме видите в неповторим филм ”,  написа звездата в Инстаграм.

Кадърът предизвика редица въпроси дали инцидентно основната роля не е поверена на русокоската от Силистра, защото по-рано самият режисьор показа, че историята е за момиче, което мечтае да стане музикална звезда, само че сред кариерата и фантазиите среща човек, който я кара да се колебае – кой път е по-важният.

 „ Нито пазя, нито отхвърлям чалгата, а се пробвам да описвам една история почтено и честно. Без да посочвам с пръст, с доза комизъм. Иска ми се да мога да задавам въпроси, без да давам отговори. Вярвам, че феновете са задоволително интелигентни и прочувствени и те сами ще намерят отговор на въпросите, които задавам. Като създател нямам право да върша агитация. Най-важното нещо е този филм да стигне до хората. Едни ще го харесат, други ще го отрекат, само че взаимовръзката сред фена и създателя в действителност е изкуството ”, споделя актьорът в едно от последните си изявленията, обяснявайки заглавието на продукцията.

В нея ще влязат още куп звезди от гилдията като ненадминатите Виктор Калев, Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов - наличието им е лек намек, че хуморът ще е на високо равнище, а и че лентата ще бъде бързо разпространявана.

Още един детайл предизвика любознание - снимането с телефон. Подход, който Куката намира за нов и друг, а за какво не и сполучлив. В началото е мислел да прикрие тази детайлност, след което е споделил с ясния мотив, че това е просто технология. Очаква се филмът да излезе на екран през февруари или март 2023 година, написа „ Галерия ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР