Лошо управление на българския футбол години наред, лоша организация на

...
Лошо управление на българския футбол години наред, лоша организация на
Коментари Харесай

Премиерът уволни зам.-министър Темелакиев заради безредиците около вчерашния мач

Лошо ръководство на българския футбол години наред, неприятна организация на вчерашния мач, неверно събиране на футболни агитки на едно място. Това са част от аргументите, които министър председателят акад. Николай Денков уточни като съществени за грозните подиуми през вчерашния ден към Националния стадион „ Васил Левски “ по време на квалификационната среща България-Унгария.

По думите му настоящето управление на Българския футболен съюз (БФС) е довело до крах на българския футбол, като безредните дейности към организацията на вчерашния мач в допълнение са нагнетили напрежението. Министър-председателят подчертава също върху позволените неточности от страна на управленията на Министерство на вътрешните работи и Столична дирекция на вътрешните работи, които разрешиха на едно място да се съберат враждуващи футболни агитки.

В тази връзка министър-председателят акад. Николай Денков към този момент е изпратил писмо до президента и етичната комисия на УЕФА с искане за тяхното мнение по организацията на злощастната среща сред България и Унгария. Позицията по тематиката ще бъде потърсена и от ФИФА. В писмото до УЕФА министър председателят акцентира, че...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР