Лошо отношение на медицински персонал в детската клиника в болница

...
Лошо отношение на медицински персонал в детската клиника в болница
Коментари Харесай

Лошо отношение на медицински персонал в детската клиника в болница "Лозенец"

Лошо отношение на медицински личен състав в детската клиника в болница " Лозенец ". За това алармира майката на дете на 2 години и половина. Момиченцето е било в тежко положение - повръщане и за малко е изгубило схващане. По думите на майката, откакто са били признати по неотложност в лечебното заведение, сестрите и лекарите са се държали жестоко, а откакто майката е решила на другия ден да си тръгнат от болничното заведение, не са й били предадени документите на детето.



Детето си е у дома, взехме решение с персоналния доктор да остане под негово наблюдаване, тъй като всички бяхме уплашени. По-добре е, само че не е напълно възобновена. Аз нямам визия с каква диагноза е, в болница " Лозенец " не можаха да ми кажат какъв тъкмо е казусът, дали е вирус или хранително натравяне, аз документи не видях, не знам какво написа. Освен една банка глюкоза и една банка натриев хлорид нищо друго не му е давано на детето, описа в " Денят стартира " майката Кристина Николова.

По думите й в болница " Лозенец " са били признати, само че лекарят се е държал надменно. Майката показа по какъв начин е почнала случката.

Късно вечерта получи диария, на сутринта продължи, потърсихме персоналния доктор, който си свърши работата, изпратиха ни за незабавен банкет, тъй като беше обезводнена, будеше се на 20-30 минути единствено да каже, че желае вода. Приеха ни в болница " Лозенец ". Детето вечерта се утежни, стартира да повръща, на идващия ден ме накараха да пера чаршафите. Накараха ни да си заплатим престоя и лекуването на детето, което аз изрично отхвърлих, тъй като си заплащам здравни осигуровки, добави Кристина Николова.

От болница " Лозенец " изпратиха документално мнение до Българска национална телевизия във връзка със случая, в което се споделя, че след инспекция не са открити диагностични, лечебни или административни нарушавания.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР