Лошо изиграна пиеса от възможно най-лошия актьор. Това е моят

...
Лошо изиграна пиеса от възможно най-лошия актьор. Това е моят
Коментари Харесай

Константин Папазов: Лошо изиграна пиеса от най-лошия актьор

Лошо изиграна пиеса от допустимо най-лошия артист. Това е моят коментар за обстановката с акциите на ФК ”Левски ”. “Левски ” в музея. Все едно някой да вземе тях да развява. Цялата тази драма беше да се злепостави премиера на република България.
Това съобщи пред bTV Константин Папазов.

По думите му залогът на тази пиеса е любовта на почитателите на " сините ", а Божков е сринал равнището на доверието към него, след скандалното си изявление по bTV предходната седмица.

" Ако господин Божков в неделя разгласи посредством мен, че акциите ще дойдат, хората живяха и му се радваха. Сега отидохме на другия полюс. Не ме интересуват законите. Трябва да има честност. Умолявам господин Попов час по-скоро да се опита да почисти срама от тази неприятно изиграна пиеса от най-лошия артист ", изясни Папазов.

По думите му съмнение сред две варианти е имало още по време на диалозите сред Божков и Папазов предходната седмица.

" Той беше обезверен сутринта. Имаше две варианти. Тити Папазов и Бойко Борисов. Опцията стоеше още тогава. Това е персонално негово решение. Умишлено не взех позиция. Вярвах, че той ще проумее, че няма по какъв начин “Левски” и институцията да бъде забъркана и злепоставена, когато дадох изявлението. Той ми се обади на обяд и ми сподели, че ще ги прати на мен ", съобщи Папазов.

На дневен ред обаче продължава да стои въпросът - кой е сегашният притежател на " Левски " след джиросването на акциите?

Проф. Огнян Герджиков бе безапелационен - министър председателят Борисов е притежател на акциите, само че към момента не може да упражнява права над тях.

“Мога да напиша всичко в наследството си без съществуване на единодушие. Никой обаче не е задължен да одобри наследството. джиросването на акции е същото”, изясни Герджиков.

По думите му акциите на клуба сега са в " безтегловност ".

" Джиратаря се задължава в 7 дневен период да се впише в книгата на акционерите. В рамките на тази седмица би трябвало премиера Борисов да се разпореди като или назад джироса акциите или да ги джироса на който желае. Но това би трябвало да е деяние на Борисов ", изясни още проф. Герджиков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР