Лошите връзки ни носят много отрицателна енергия. Човекът до вас

...
Лошите връзки ни носят много отрицателна енергия. Човекът до вас
Коментари Харесай

Как да го накарате да съжалява, че се е отнасял зле с вас

Лошите връзки ни носят доста негативна сила. Човекът до вас не постоянно схваща по какъв начин да се държи и по какъв начин да ви обича.

Можете да му говорите за това и той отново да не схваща какъв брой неприятно се отнася с вас. В последна сметка, вие заслужавате повече. Как да се уверите, че посланието стига до него?

Може би към момента не сте подготвени да го напуснете, само че просто желаете той да съжалява за държанието си и по-късно да му дадете нов късмет. Тогава ето какво да извършите:

Починете си от връзката

Да, това е ужасно, само че е належащо, в случай че обстановката е сериозна. Как ще разбере, че ви интересува по какъв начин се държи, в случай че останете с него? Как ще покажете, че не сте подготвени да го приемете?

Кажете ми, че имате потребност от отмора. Че би трябвало да обмислите малко връзките си, защото той не се трансформира. Междувременно, ето още какво би трябвало да извършите.

Не му пишете и не му звънете

Не го молете да ви се извини. Ако му се обадите, той ще реши, че сте подготвени да му простите и че той може да направи същото още веднъж. Това няма да го накара да осъзнае нищо. Покажете, че можете да живеете без него.

Игнорирайте го, когато сте дружно

Докато преминете през тази „ пауза “ във връзката, игнорирайте го. Покажете, че можете да се справите добре без него, тъй като мъжете, изключително нарцисите, просто желаят да видят, че без него не можете да извършите нищо.

Живейте пълноценно

И по този начин, направете „ пауза “ и даже да не търсите други мъже, можете да извършите всичко останало, което не бихте могли във връзката: да отидете на къмпинг с другари, да танцувате лудо в клуб, да се запишете на някой курс. Правете каквото си желаете. Когато сте щастливи, това притегля близките, в това число и този, който преди този момент не ви е оценявал уместно.

Публикувайте вашите фотоси в обществените мрежи

Как другояче ще знае по какъв начин се забавлявате без него? Това е най-хубавият метод да го накарате да съжалява за метода, по който се е отнасял с вас. Публикувайте фотография с приятелите си, на себе си красива, усмихвайте се, с цел да разбере, че другите могат да ви създадат по-щастливи от него.

Върнете някои от подаръците му

Няколко от тези, които не са изключително значими, само че също по този начин и няколко от тези, които са значими. Предварително ги поръсете с обичания си парфюм, тъй че той да разпознае аромата ви. Не обяснявайте нищо, просто му го дайте и това ще го озадачи и ще го накара да се замисли за връзката ви.

Отговаряйте му малко

Когато ви написа, отговорете му в резюме. И когато той най-сетне предложи да се срещнете и обсъдите всичко, не бързайте да се радвате, а просто отговорете: „ Добре “ или „ Рано е “. И тогава бъдете деликатни и наблюдавайте какъв брой е осъзнал грешките си и дали се е трансформирал, поучават психолозите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР