Лошите новини за Гришо не свършват. След като беше ограбен

...
Лошите новини за Гришо не свършват. След като беше ограбен
Коментари Харесай

Лошите новини за Гришо нямат край! Какво се случи този път

Лошите вести за Гришо не свършват. След като беше ограбен и загуби шест места в международната класация по тенис, сега е заставен да се отдръпна от присъединяване на тенис шампионата в Барселона.

Причината - най-хубавият български тенисист се е разболял, осведоми БГНЕС. Това значи, че мач с Алекс де Минор няма да има. Така австралиецът продължава напред без игра и на 1/4-финалите ще срещне спечелилия от конфликта сред Стефанос Циципас и Денис Шаповалов.
-->
Двубоят сред Гришо и Де Минор от втори кръг на конкуренцията трябваше да стартира в 12,00 часа българско време. Това щеше да бъде пети конфликт сред двамата, като досега те си бяха разменили по две победи, само че в никакъв случай не са играли на клей. Последната им среща бе през февруари, когато Григор стигна до трагичния триумф в Ротердам, след тайбрек в третия сет, в който отрази два мачбола.

Преди ден Григор Димитров, който бе подложен под №11 в Барселона, записа безпроблемна победа над еквадореца Емилио Гомес с 6:3, 6:1 на старта на присъединяване си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР