Лоши очи и уроки – ето как лесно да се

...
Лоши очи и уроки – ето как лесно да се
Коментари Харесай

Лоши очи и уроки – 5 вещи, които ще ви предпазят

Лоши очи и уроки – ето по какъв начин елементарно да се предпазите от отрицателните въздействия

Можете да въздействате на човек благодарение на сила. Използването на специфични ритуали може да навреди на човек и да докара до тежки прочувствени контузии.

Следователно, с цел да избегнете това, би трябвало да се погрижите за своята отбрана. Така че, черните мисли на другите не биха могли да навредят на вашите проекти. И най-простите движимости ще ви оказват помощ за това.

Сребърен пръстен
Всеки може да си разреши такова бижу. Среброто ще блокира всички отрицателни потоци, ориентирани към вас. Изберете пръстен без огромни камъни. Не го комбинирайте със злато, защото това са два изцяло противоположни метала.

Червен конец
Науката по Фън Шуй твърди, че аленият цвят е най-силният във връзка с силата. Той оказва помощ да се притегли шансът и да се прогони злото. Той защищава човек от неприятни очи и уроки. Носете този конец на ръката. Материалът може да бъде коприна, памук или вълна.

Безопасна игла
Това е най-известният способ за отбрана. Закачете иглата под облеклата. Най-добре е, в случай че е направена от благороде метал: сребро, платина или злато. Обикновената игла, също ще ви помогне да се предпазите от неприятни очи.

Сол
Солта има най-голяма мощ срещи отрицателната сила. Обикновено, солта се изсипва в красива дребна торбичка и се носи като амулет. Това, обаче, не постоянно е комфортно.

Кръст
Свещениците споделят, че кръстът е отбрана за всеки човек. Трябва обаче да се помни, че кръстът е персонална и свещена движимост.

Вижте още: 5 дни без смарт телефон. Ето по какъв начин ще се промени животът ви

Разбира се, единствено вярващи би трябвало да го носят. В противоположен случай ще бъде безполезн.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР