ЛОС АНДЖЕЛИС - Основател на организация с нестопанска цел, известен

...
ЛОС АНДЖЕЛИС - Основател на организация с нестопанска цел, известен
Коментари Харесай

Основател на организация с нестопанска цел в Калифорния, хванат в престрелка с бъдещи обирджии, казва, че разрешителното му за оръжие е било отнето

ЛОС АНДЖЕЛИС - Основател на организация с нестопанска цел, прочут с организирането на всеобщи акции на играчки в Лос Анджелис, твърди, че скритото му носене бе отнето позволение след престрелка с хипотетични обирджии в личния му дом.

По-рано през месеца Винс Ричи попадна в новините, откакто употребява личния си револвер, с цел да отбрани хипотетични обирджии в неговия дом в Мид Сити. Ричи се вижда на камера, снимана на 4 ноември, да се доближава до къщата си, с пиво в ръка и ваде ключовете от джоба си.

Двама въоръжени обвинени прескочиха оградата на дома му и единият от тях втурна се Ричи откъм гърба.

„ Когато се обърнах, първото нещо, от което се опасявах за фамилията ми и за щерка ми “, сподели Ричи на Марла Телез от FOX 11 в изявление на 14 ноември.

< p> Ricci, който беше в личния си дом, отвърна на удара, като откри огън по обвинените. И двамата обвинени отвърнаха на стрелбата, преди да излетят от местопроизшествието.

Сега отчет от FOX News твърди, че разрешението за прикрито носене на Ричи е отнето.

„ Когато се случи случаят, имаше единствено две неща, на които мога да разгадавам: себе си и Втората поправка; и в този момент това е в заплаха. Левите грабители на оръжие не се интересуват от вашата сигурност. NRA го прави ", сподели Ричи в изявление за FOX News.

След публикацията на FOX News полицейското ръководство на Лос Анджелис разгласява изказване, в което се споделя, че до момента в който градската полиция проверява престрелката от 4 ноември, полицията в Лос Анджелис не е лишила разрешителното на Ричи.

Което води до очевидната загуба на разрешителното, Ричи намерено поддържаше правоприлагането.

„ Подкрепям полицейското ръководство “, сподели Ричи пред Tellez в изявлението на 14 ноември. „ Мисля, че не получават поддръжката, от която се нуждаят. “

Това не е първият път, когато домът на Ричи е нападнат. Бащата от Mid City сподели на FOX 11 в изявлението от 14 ноември, че къщата му е била ограбена в предишното и че обвинените са „ взели всяка скъпа движимост, която сме имали в дома. “

„ Имаше няма задържани “, добави той. „ Нямаше следващо следствие.

Някои фенове може да разпознаят Ричи от предходни изявленията с FOX 11. Миналата зима той и организацията с нестопанска цел, която той основа, Trina's Kids Foundation, направиха напън за рекорд- breaking toy drive. Тази година той възнамерява още веднъж да направи нещо огромно за децата.

„ Няма боязън, който някой нарушител би могъл да вложи в сърцето ми, който да ме спре да връщам. Тази общественост ме прегърна, Ричи сподели в изявлението на Tellez от 14 ноември. „ Аз не съм [от] Калифорния, а съм от Ню Йорк и те ме одобриха и постоянно ще им връщам. “

FOX 11 се обади на отдела на шерифа на окръг Лос Анджелис, само че не можа да бъде открит за коментар в събота, 19 ноември.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР