ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Хеликоптер, който превозваше главния изпълнителен директор

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Хеликоптер, който превозваше главния изпълнителен директор
Коментари Харесай

Американски следователи предоставят данни за катастрофата с хеликоптер, при която загинаха 6 души, включително главен изпълнителен директор на нигерийска банка

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Хеликоптер, който превозваше основния изпълнителен шеф на една от най-големите банки в Нигерия и още петима, остави плитък кратер и диря от парчета, когато се разруши в пустинята Мохаве в Южна Калифорния по-рано този месец, съгласно следователи от Националния съвет за сигурност на превоза.

Агенцията в петък разгласява прелиминарен отчет за следствие на смъртоносната злополука на 9 февруари. Докладът обрисува траекторията на полета през далечен сектор от пустиня в дъждовна нощ и дава детайлности за останките, разпръснати върху 100 ярда (91,44 метра) пустинни шубраци. Въпреки това не се обръща внимание на това, което може да е предизвикало рухването на хеликоптера.

Данните от следенето на полета, оценени от следователите, демонстрират, че хеликоптерът се е движил в югоизточна посока, до момента в който последователно понижава височината и усилва скоростта си преди злополуката.

Разследващите откриха, че фюзелажът е накълцан, а пилотската...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР