ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Дългострадалните републиканци в Калифорния ще видят

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Дългострадалните републиканци в Калифорния ще видят
Коментари Харесай

Бившата звезда на Лос Анджелис Доджърс Стив Гарви се бори за дългосрочна победа в Сената на САЩ в Калифорния

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Дългострадалните републиканци в Калифорния ще видят нещо на гласуването през март, което може да ги шокира: претендент за Сената на Съединени американски щати, чийто име, което разпознават.

Републиканската партия на щата е в траяло десетилетия опашка в мощно демократична Калифорния, където претендент на Републиканската партия не е печелил конкуренция за Сената на Съединени американски щати от 1988 година и записаните демократи превъзхождат републиканците с зашеметяваща разлика от 2 към 1.

Тази година кандидатурата на някогашната звезда на Лос Анджелис Доджърс Стив Гарви донесе популярност в конкуренцията, което разстрои неговите противници от Демократическата партия и повлия на политическата гравитация на щата.

Като републиканец, тогавашният най-полезен състезател на Националната лига и дълголетен състезател на звездите, който също е играл за Сан Диего Падрес, остава дълъг късмет да заеме мястото в Сената, държано дълго време от починалия сенатор Демократ Даян Файнщайн. Но също по този начин е допустимо той да се поя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР