ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Адвокатите на Хънтър Байдън се очакват

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Адвокатите на Хънтър Байдън се очакват
Коментари Харесай

Данъчното дело на Хънтър Байдън се насочва към съдебна зала в Калифорния, тъй като защитата му иска да бъде отхвърлено

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Адвокатите на Хънтър Байдън се чакат в съда в сряда в Лос Анджелис, където той е упрекнат в това, което прокурорите обадете се на четиригодишна скица, с цел да избегнете заплащането на 1,4 милиона $ налози, до момента в който водите ексцентричен метод на живот.

Синът на президента Джо Байдън се пледира за почтен по деветте закононарушения и данъчни закононарушения. Той моли съдията да отхвърли делото с аргумента, че обвиняването е било политически стимулирано, че е било опетнено от приключване на информация от сътрудници на IRS, които настояват обществено, че казусът е бил погрешно обработен и включва някои обвинявания от преди той да се реалокира в Калифорния.

Той също беше упрекнат в Делауеър в неистина във федерален формуляр за закупуване на оръжие през 2018 година, като сподели, че не е употребявал или привързан към противозаконни опиати, макар че е признал, че е привързан към крек кокаин в времето. Той не се призна за отговорен по това дело, което го упреква и в нелегално притежан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР