Лори Валоу е изправена пред нови обвинения, след като бяха намерени телата на децата й

...
Лори Валоу, жената от Айдахо, обвинена във връзка с изчезването
Коментари Харесай

Лори Валоу, жената от Айдахо, обвинена във връзка с изчезването на децата си, сега е обвинена по две точки за заговор за унищожаване, промяна или скриване на доказателства за погребаните им тела.

Джошуа "JJ" Vallow, 7 (вляво), и сестра му Tylee Ryan, 17. Джошуа "JJ" Vallow, 7 (вляво), и сестра му Tylee Ryan, 17. Полицейско управление в Рексбург

Децата на Валоу, 16-годишната Тайли Райън и 7-годишният Джошуа „J.J.“ Vallow, изчезна миналия септември. Останките им бяха намерени на 9 юни в дома на Чад Дейбъл, който е женен за Лори Валоу от по-малко от година.

Според наказателна жалба, подадена в понеделник в окръг Фремонт, Айдахо, Валоу е предоставил невярна информация за местонахождението им и не е показал децата на властите.

Очакваше се тя да се яви първоначално за новите обвинения по-късно във вторник. CNN се свърза с нейните адвокати за коментар.

Властите не съобщават как са загинали децата и никой не е обвинен в убийството им.

Според клетвена декларация за вероятна причина, J.J. е намерено „добре запазено“ и е било визуално разпознаваемо от служители и роднини. Тялото на Джей Джей е било увито в два пласта пластмаса и заровено под слой плоска ламперия и камъни, се казва в документа.

idaho липсващи деца lori vallow bail KGMB; KHNL

Останките на Тайли обаче „бяха твърде повредени от огън и разчленяване и вече нямаха никакви разпознаваеми черти“, пише лейтенант Рон Бол от полицията в Рексбург в клетвената декларация.

Тайли беше идентифицирана чрез „съпоставяне на неправилна челюст с рентгенова снимка на Тайли, когато беше жива“, се казва в съдебния документ. Властите казаха, че са в процес на проверка на идентификацията с ДНК тест.

Дейбел и Валоу са задържани от служители на Айдахо. И двамата се пледираха за невинни по обвиненията, свързани с изчезването. Дейбел е обвинен в укриване на доказателства.

Валоу преди това беше обвинен в две престъпления за дезертиране и неиздръжка на деца и три обвинения за престъпление. Тя не се призна за виновна.

Корекция: Предишна версия на тази история посочи грешната възраст за Тайли Райън. Тя е била на 16 по време на смъртта си.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР