Лорер е категоричен, че тук нищо общо няма личността на

...
Лорер е категоричен, че тук нищо общо няма личността на
Коментари Харесай

Личността няма значение, въпросът е принципен: ПП-ДБ с твърдо не за кандидат-премиера на ГЕРБ

Лорер е безапелационен, че тук нищо общо няма личността на еврокомисарката и напомни, че става въпрос за кардинално решение на групировката.

" До огромна степен личността в този случай няма значение, тъй като Мария Габриел не е единственият човек в ГЕРБ, който е изпълнявал почтено своите отговорности. В партия ГЕРБ има най-различни хора в нея и ние сме твърдо уверени, че там има както хора от едната страна на барикадата, по този начин и хора от другата страна на барикадата ", сподели той.

" Но въпросът е кардинален и пред нашите гласоподаватели ние сме дали кардинална позиция, че първият мандат няма да бъде подсилен заради неналичието на доверие в първата партия ГЕРБ, а не в обособени човеци в нея ", изясни претекстовете на своята политическа група депутатът от ПП-ДБ.

ГЕРБ не би трябвало да бъде допускана до изпълнителната власт е главен претекст, безапелационен е Лорер. И добави, че и Политическа партия, и Демократична България неведнъж са декларирали, че българските жители нямат доверието да поверят на ГЕРБ ръководството на страната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР