Лорд Евгени Минчев отново не пожали никого с модните си

...
Лорд Евгени Минчев отново не пожали никого с модните си
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев отново безпощаден: Кой държи палмата по е...

Лорд Евгени Минчев още веднъж не пожали никого с стилните си мнения. Предлагаме ви новите, с които той разяснява усетът към модата на известните в „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Галена обградена с фешън непукисти



Макар и подложена на критика постоянно от мен, в този кадър Галена е същинска фешън звезда, в съпоставяне със ставащото към нея. Къде погина кавалерското възприятие, та най-малко един от тези двамата не се облече по този начин, че да импонира на благото и усърдие. JJ- момчето на ленти до звездата, несъмнено се взема за доста автентичен, до момента в който наподобява като прясно боядисана оградка на детска градина. Прилежно закопчана якичка, безропотно изражение, на което като че ли пише- „ Другарко апелирам, в какъв брой е закуската през днешния ден “. Освен, че цветовете са като на националния байрак на Украйна, нямам какво повече да прибавя а поради белия роял не виждам това дънки ли са или дънкова пола. Певецът Меди е противоположната страна на тази пъстрота. Черно, черно и черно та чак до брадата. Галена ми става все по-симпатична, единствено да не беше тази кръшна поза, която от ден на ден ми припомня на някой болен от остеопороза.

Джена в прекрасен цвят, в случай че беше чиния



Сексапил ли се пробва да изрази или отмалялост с тази стойка певицата Джена? Като виждам, че това до известна степен е спортно облекло, позволявам да се е върнала от фитнес и да театралничи за ежедневното си стори. Синият цвят напряко изгаря очите, може би той би намерил повече приложение в изпълнените с багри условия на Маракеш. В тази конюнктура цветът звучи необщителен и остър и някак не достоверен. Може би в случай че беше употребен за грънци, щеше да е друго. Ако дрехата е била употребена за утринния крос на певицата, запитвам се тогава- кому е нужна тази прилежна прическа а не една бейзболна шапка. Започвам да си мисля- не изискват ли обществените мрежи от ден на ден от почитателите и звездите си и не води ли това до безумни резултати в всекидневието?

Дарко сполучлив в модата и в Чудни времена



Дарко Релушкоски държи палмата на шампионата за грациозност тази седмица. И по какъв начин не, откакто октомври стартира с представянето на най-новата му ария Чудни времена а ноември към този момент я посрещна като одобрен шлагер. Македонският артист, задомен в България, е избрал за днешната си поява гълъбово сиво сако, автентично съчетано с черен панталон и черна риза. Това се отразява доста добре на прошарената брада и коси, придавайки сурова достоверност на чертите. Тъмносинята папийонка е като рядко птиче, пръскащо трели от централен балкон на облеченото. В компанията на Дарко е бизнесдамата Юлия Забунова /Кралство Хармония/. Тя е облечена типичен, дори отличителната за стила и коронка е отстъпила пред изрядно направената прическа.

Илиева като келнерка от " Ало, ало "



От всички звезди на света, минимум желая да подлагам на критика Мария Илиева. Но, като ми доставиха тази фотография, на която певицата е застанала със смелостта на регулировчик, като видях тези харбали с цвят на прясна боза- ей, Богу, нямах излаз. От времето на Марлене Дитрих, през Лили Иванова та до мен, са правени опити със смогинг, само че мисля, че тази композиция поколенията ще запомнят. Не зная каква е концепцията на Илиева за този жанр, дали не търси стилното преди 11 години бурлеско лъчение или просто поръчания тоалет е дошъл с десетилетка забавяне... От всичко най-вече ме смущават къдрите от шифон или друга деликатна материя. Те не способстват за класата на Мария и въпреки там да има доста естетически достижения, казвам- Мария, този път си заслужи пощипването. Хубаво е да има бяла роза, бяла роза ще закича, обувките следват модата на келнерките от едно време в РСВ- хем секси, хем комфортни, хем не се износват от един задатък до идващия. Финално- облечена по този начин, Илиева ми припомня на сервитьорката Ивет от Ало, ало, играна от родената в същата зодия Стрелец като Мария- Вики Мишел.

Моден шалом за Киркоров!



Подценил съм приложението на смокинга и това стана ясно, когато видях тази фотография на Киркоров. Облечен ритуално, като хасидски артист на хасидска женитба, мислил ли е Филип, че в нечии очи може да наподобява безразсъден и смехотворен. Ще вмъкна аналогия с палава шведска стопанка, на която липсват двама за едноименната тройка. Като позволявам всеки да се излага посвоему и като си мисля, че аз не бих се облякъл по този начин, не преставам да се чудя плод на кое течение в модата е това. Очевидно течението е бяло, поради мощната бяла предна част и шапката. Станалото- станало, единствено да прибавя, че облеклото на Киркоров се явява в този момент такова, като от нова серия на кино лентата Широко отворени очи. Ако пък вдъхновението в действителност е пристигнало от хасидската просвета, хубаво е тогава съветската звезда да попълни репертоара си с песни от Моти Щайнмац, Шулем или Авраам Фрид. Така облеченото ще добие смисъл а сюрпризираните от този стил- удоволетворение. Шалом! Мазелтоф!.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР