Лорд Джейкъб Ротшилд, финансист и член на банковата фамилия Ротшилд,

...
Лорд Джейкъб Ротшилд, финансист и член на банковата фамилия Ротшилд,
Коментари Харесай

Отиде си главата на семейство Ротшилд

Лорд Джейкъб Ротшилд, финансист и член на банковата фамилия Ротшилд, умря на 87-годишна възраст, заяви фамилията му в понеделник.

Британският пер, който е прочут и в региона на изкуството и е ръководител на Националния мемориален фонд за културно завещание, стартира кариерата си в фамилната банка NM Rothschild & Sons през 1963 година По-късно, през 1980 година, той става съосновател на J Rothschild Assurance Group, която в този момент се назовава St James`s Place, дружно със сър Марк Уайнбърг. Лорд Ротшилд основава и Windmill Hill Asset Management, с цел да ръководи филантропския портфейл на фамилията.

В изказване за осведомителната организация PA семейство Ротшилд съобщи: " Нашият татко Якоб беше незабравим в живота на доста хора, извънредно сполучлив финансист, поборник за изкуството и културата, предан държавен чиновник, буен покровител на благотворителни дела в Израел и еврейската просвета, разпален природозащитник и доста обичан другар, татко и дядо. Той ще бъде заровен в сходство с еврейския бит на дребна фамилна гала и по-късно ще има възпоменание, с цел да се означи животът му. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР