Лора Караджова е на крилете на любовта – има бурна

...
Лора Караджова е на крилете на любовта – има бурна
Коментари Харесай

Лора Караджова се залюби с диджей! Изпълнителката във война с Гери-Никол

Лора Караджова е на крилете на любовта – има бурна връзка с роден DJ, разбра HotArena.

Мачото Марсел Рохас е завъртял крепко главата на щерката на Данчо Караджов. Лора е луда по него и признава, че тежко прекарва дните без него, до момента в който е в къщата.

Новата половинка на изпълнителката се появи с роза в ръка минути преди тя да напусне шоуто вечно. Щом го видя, певицата остана без думи и незабавно потегли да го прегръща и целува. Певицата и Марсел са дружно от няколко месеца. Тя намира разтуха в него, откакто се раздели с бащата на детето си Валентин Савов, писа „ България Днес “.

Много съм влюбена! Щастлива съм, че открих моята половинка и поисквам на всеки да си я откри “, призна русокоската.

Първоначално Лора единствено флиртувала с него, защото не желала да се впуска в сериозна връзка. Но Марсел я кара да се усеща по друг метод.               Тя бързо хлътва до уши, а той не стопира да я изненадва със скъпи дарове.

От предаването стана ясно, че Караджова никак не харесва Гери-Никол. Макар че Кулагин й викаше „ Дъртото Гери-Никол “, това не бе възприето от нея като комплимент. Изпълнителките към момента не могат да заровят томахавките. Когато се засичат по концерти, двете се подминават като дребни гари и даже не се поглеждат в очите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР