Лоното на римокатолическата църква – Ватикан е свързано с много

...
Лоното на римокатолическата църква – Ватикан е свързано с много
Коментари Харесай

Какви тайни крие Ватикана

Лоното на римокатолическата черква – Ватикан е обвързвано с доста неизяснени и съмнителни случки.

Досега католическата черква е била ръководена от 265 папи. 30 от тях са умрели като мъченици, а 6 от тях са били убити. Говори се, че зад убийствата на светите отци са стояли техни доближени.

Ватиканските градини

 Кръст

Градините към Ватикана са неохранявани и даже камерите за наблюдаване са сложени по този начин, че да не снимат този сектор.

Приближените до Светия отец от дълго време сигнализират за заплахите, които крие тази несъобразителност, само че и до в този момент не се позволява тази околност да бъде следена с камери или папата да бъде придружаван, когато се разхожда във Ватиканските градини. Въпреки че с този отвод, папата се излага на огромна опасност от нахлуване.

Мистичните гробове

В лоното под католическата християнска черква се крият мистични гробове на повече от 2000 години. Мълвата твърди, че в основата на Ватиканския рид са заровени мощите на свети деятел Петър.

 Свети Петър, Ватикана

Според други теории в тези гробове се съхранява Светия граал. Днес над мистичните гробове се издига храмът – базилика " Свети Петър ".

Градът на мъртвите

В античен некропол, ситуиран под свода на базиликата „ Св. Петър “ се намира римския „ град на мъртвите “. В този некропол преди към 2000 години се правили секрети богослужения, когато християнството не е признавано за публична вяра и християните са били гонени и убивани.

Тайните архиви

Малцина определени представители на римокатолическата черква пазят секрети документи с публично значение. Според слуховете огромна част от тях потвърждават наличието на Сатаната на Земята.

Друга част от документите са свързани със гибелта на папа Йоан Павел I. Той седи на Светия трон едвам 33 дни и умира загадъчно на 28 септември 1978 година.

Папиесата

Легендите описват, че в интервала 855-858 година Светия трон се е заемал от жена на име Йоана, известна в историята като папа Йоан VIII. В съвремието тази тайнственост е подхранвана от дребна улица към Колизеума, носеща името " Улицата на Папесата ".

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР