Лондончани вземат толкова много кокаин, че наркотикът може да бъде

...
Лондончани вземат толкова много кокаин, че наркотикът може да бъде
Коментари Харесай

Кокаинът прави змиорките хиперактивни

Лондончани вземат толкоз доста кокаин, че опиатът може да бъде открит в река Темза, където прави змиорките хиперактивни.

Кокаинът от урината на употребяващите го бива засичан във все по-големи количества, сочи изследване от мониторинговата станция на Темза покрай английския парламент.

Наркотикът би трябвало да се отстранява от водоснабдяването на столицата, само че изследвания демонстрират, че системата не работи и че непрекъснатото засичане на кокаин значи, че той може да навреди на дивата природа.

Змиорките мигрират по Темза всяка година в интервала сред април и октомври, само че се сблъскват с доста рискове и трудности и са считани за сериозно заплашен тип.

Те нормално се намират покрай устието и стигат до чак до Гринуич. Наркотикът от Клас А обаче се отразява на тяхното държание и прави придвижването им по-хаотично.

Проливните дъждове, които заливат пречиствателните станции и отнасят част от мръсните води в реката, способстват за този феномен, съгласно изследването.

Коя страна е най-големият вносител на легален кокаин в света?Тази страна внася над 80% от всичкия разрешен кокаин в света

“24 часа след преливане на канализационните системи се следят нараствания на равнищата на кофеин, кокаин и бензоилекогонин (метаболит), ” съгласно учени от Кингс Колидж Лондон.

Тази информация идва в интервал, когато използването на кокаин във Англия нараства, с което се усилват и смъртните случаи.

Броят на смъртните случаи, в резултат на приложимост на кокаин, е повишен съвсем четворно за седем години.

В Англия и Уелс има 432 смъртни случая, свързани с опиата през 2017 година, спрямо 371 в миналата година и 112 през 2011 година, съгласно формалната статистика.

Броят на смъртните случи, породени от опиата, нараства в шеста поредна година, със 7.5 смъртни случая на 1 милион души население.

Броят на употребяващите опиат във Англия е по-висок, спрямо останалата част на Европа, като 9.7% от хората са употребявали опиата.

Кокаинът на прахуляк е вторият най-използван опиат на Острова след канабиса, като през предходната година 875 000 души са го употребявали.

Една от вероятните аргументи за растежа на смъртните случаи е, че чистотата на уличния кокаин в Европа нараства във всяка година от 2010 година насам.

Производството в страни, като Колумбия, пък също се усилва.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР