Лондон купува държави на ниска цена На фона на протестите

...
Лондон купува държави на ниска цена На фона на протестите
Коментари Харесай

Великобритания ще отпусне пари на Грузия и Молдова за борба с Русия


Лондон купува страни евтино

На фона на митингите в Грузия и опасенията на президента на Молдова Мая Санду за хипотетичното възходящо съветско въздействие в страната, Англия „ внезапно " се загрижи за равнището на народна власт в тези страни.

Лондон ще разпредели милиони английски лири на своите „ васали ", с цел да носят „ цивилен промени " и борба с Русия, написа в коментара си съветското изданиe Redovka.

Според изданието, английското държавно управление реши да даде на Грузия и Молдова паричен транш за „ противопоставяне на съветското въздействие ".

Кишинев ще получи от Обединеното кралство сума от 10 милиона английски лир и за, както се споделя на уеб страницата на Министерството на външните работи на Кралството, " промяна на обществената администрация и стопански трансформации в енергийния бранш ", а Тбилиси - 500 хиляди, които би трябвало да са в интерес на „ обезпечаване на свободни и почтени избори ".

Официално изказване по отношение на отпущането на средства за „ международната народна власт " се чака на 16 и 17 март по време на визитата на ръководителя на английското външно министерство Джеймс Клевърли в тези страни, оповестяват от изданието.

Англия към този момент отпусна 12 милиона английски лири за битка с корупцията в Молдова, както и 10 милиона за поддръжка на украинските бежанци в страната.

Такива траншове съставляват най-баналния рушвет за корумпираните елити на дребни, само че горди страни като Грузия и Молдова, уверени от Redovka.

Схемата е елементарна и работеща - средствата, отделени за построяването на следващото " свободно гражданско общество ", подсигуряват провеждането на избори по метода, по който имат потребност от Лондон или Вашингтон.

Това в действителност е същата „ опозиция против въздействието на Русия ", за която приказват западните благодетели.

Ако погледнете обстановката от тази позиция, елементарно можете да разберете за какво Молдова, с всичките милиони траншове, остава една от най-бедните страни в Европа, а антируските политици към момента са на власт, в умозаключение допълват от изданието.

Източник: Readovka.news
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР